marijkeenad.punt.nl
10 mei weekje NEDERLAND

Het was weer tijd voor een weekje NL. Het is bij mij altijd een dubbel gevoel. Aan de ene kant leuk: de kinderen,kleinkinderen en vrienden weer zien en aan de andere kant eng. Dat enge zit 'm aan de kudde beren die ik op de weg zie. Dat begint met het dialyseren van Ad. Per dag heeft hij één doos met infuuszakken nodig. Als we acht dagen gaan neem ik nog een extra doos mee, maar autopech of anderszins een probleem zou meteen dramatisch zijn, want dialyseren is levensbehoefte.

Dan de voorbereidingen: voor acht dagen eten inslaan voor de honden, de kippen en de vissen. Een A4tje met instructies schrijven voor Marika, die hier oppast. enzovoorts enzovoorts.

Het ging gelukkig allemaal prima. We reden op 1 mei en behalve prima weer hadden we ook een vrachtwagenvrije route op de eerste dag. Ik had voor de eerste keer een hotel gereserveerd voor onderweg en dat was een goed besluit: het hotel lag op maar zes km van de snelweg en deze keer dus geen gestress of er nog wel plaats was. Gezellig hotel met 1 mei vierende beierse mensen... 

Het weer was slecht, maar dat was zo in heel Europa. We konden heerlijk uitrusten in het hotel,lekker shoppen en we hadden leuke dagen met onze kinderen, kleinkinderen en vrienden.

We hadden ook ruim de tijd genomen om rond te rijden in de mooie omgeving van Oss, waar we zo lang hebben gewoond. En toch kwam ik elke keer weer tot de conclusie dat niets het haalt bij onze stek in Hongarije.Zo mooi,zo ruim en zo'n mooie woning met veel oude elementen.

We zijn weer terug. Ik miste onze honden en onze honden misten ons. Toen we terugkwamen stonden onze twee doggies ons kwispelend op te wachten en werden we helemaal schoon gelikt.... Alles uitpakken en de nieuwe aankopen een plaatsje geven.....

Het was hier ook koud en voor vannacht is er nachtvorst tot min 4 verwacht. Voor de zoveelste keer heb ik alle potplanten weer naar binnen gehaald.Maar vanaf morgen wordt alles beter, zegt de weerman....

 

Reacties

Freddie op 12-05-2017 14:25

Hallo Marijke,

Jammer dat er ook deze keer geen tijd was om een bezoekje te brengen aan je zus of broers, die je al in geen jaren ontmoet hebt.                                                                           Maar ik begrijp dat er in je drukke programma geen mogelijkheden waren om hieraan tegemoet te komen.                                                                                                             Ondanks dat, toch veel plezier daar in Hongarije.

F.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl